Ads 468x60px

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

ΔΙΔ/ΧΟ - ΟΡΕΣΤΗΣ 0 - 1 ΓΙΑ ΤΗΝ 21Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ένας πολύ καλός Ορέστης κυρίως στο Β΄ημίχρονο, με θαυμάσια τακτική, δίκαια επικράτησε της πρωταθλήτριας Α.Ε.Δ. με σκορ 1 - 0 (το σκορ τον αδικεί). Στο Α΄ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο χωρίς όμως πολλές ευκαιρίες για γκολ. Οι ομάδες ήταν συγκρατημένες και οι εστίες απειλήθηκαν ελάχιστα. Από πλευράς Διδ/χου είχαμε χαμένη μια πολύ καλή ευκαιρία στο 16΄ με τον Χρήστο Γιαννόπουλο, όταν αυτός πλάσσαρε άουτ σε τετ α τετ με τον Γιώργο Καλφόπουλο. Στη φάση αυτή οι ποδ/στές του Ορέστη είχαν σταματήσει το παιχνίδι επιδιώκωντας να βγει από τον αγωνιστικό χώρο μια δεύτερη μπάλα χωρίς ο διαιτητής να διακόψει τον αγώνα..
Από πλευράς Ορέστη μια πολύ καλή ευκαιρία είχε ο Ανέστης Παπαγιαννίδης  όταν σούταρε άουτ από πολύ πλεονεκτική θέση.
Στο Β΄ημίχρονο ο Ορέστης πιο αποφασιστικός, κυριάρχησε στο χώρο του κέντρου και συχνά πυκνά έβγαινε απειλητικός. Ευκαιρίες που "δεν χάνονται"  έχασαν ο  Στέλιος Βουδούρης στο 59΄, ο Χρύσανθος Μεμούρης στο 65΄ ενώ στο 84΄ ο νεοεισελθών Νίκος Ελευθεριάδης σε ωραία προσπάθειά του (συρτό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή) είδε τη μπάλα να αποκρούεται από το δεξί κάθετο δοκάρι του Συριτούδη και στη συνέχεια να απομακρύνεται από αμυντικούς.
Το Διδυμότειχο από την πλευρά του έχει να επιδείξει κάποια σουτ επικίνδυνα αλλά άουτ και κάποιες συγχύσεις στην άμυνα του Ορέστη σε εκτελέσεις κόρνερ, χωρις κλασική ευκαιρία.
Το γκολ που έδωσε τη νίκη πέτυχε "ο συνήθης ύποπτος" Χρύσανθος Μεμούρης (φθάνοντας τα 13 στο πρωτάθλημα) στο 70΄ , χωρίς να το πανηγυρίσει προκλητικά καίτοι τα άκουγε από την κερκίδα. Το τέρμα επιτεύχθηκε με μακρινό ψιλοκρεμαστό πλασέ, και αφού η μπάλα σκάζοντας στη μικρή περιοχή ξεγέλασε τον τερματοφύλακα και κατέληξε στο βάθος της εστίας του.
Πριν την έναρξη του αγώνα σύσσωμη η ομάδα του Ορέστη χειροκρότησε την ομάδα του Διδ/χου, όταν αυτή βγήκε στον αγωνιστικό χώρο, τιμώντας την για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Η διαιτησία των κ.κ. Βασιλόπουλου, Μπρίμπου και Θάνου αρκετά καλή.
Σύνθεση Ορέστη : Καλφόπουλος, Στεφανίδης, Κιτσικούδης, Πετρόπουλος, Γιόντης, Οικονόμου, Παπαγιαννίδης (89΄ Αλμπανίδης), Καστρινός (78΄ Ελευθεριάδης), Μεμούρης (88΄ Ζαφειρόπουλος), Παρασκευάς, Βουδούρης. 
Ο σκόρερ :