Ads 468x60px

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

1 - 1 Ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 18Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ένας πάρα πολύ καλός Ιπποκράτης (η εμφάνισή του τον αδικεί στο βαθμολογικό πίνακα), παρά την εμφανή υπεροχή του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αν και δεν είχε άλλη ευκαιρία πλην της εκτέλεσης του πέναλτι (αμφισβητούμενο - πολύ αυστηρό) με το οποίο ισοφάρισε, το μόνο που κατάφερε ήταν να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Ο Ορέστης παρ' όλο που βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα και ως εκ τούτου ήταν κατώτερος της περίστασης, είχε, μόνο στο Α΄ημίχρονο πλην του γκολ - πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε, 4 μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει ή να διευρύνει το σκορ. Στο Β΄ δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία, αφού απείλησε ελάχιστες φορές.
Ο αγωνιστικός χώρος είναι πλέον απαραδεκτος, συντελεί στην κακοποίηση του ποδοσφαίρου και εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την υγεία των ποδοσφαιριστών. Κάτι πρέπει να γίνει για του χρόνου.
Το γκολ του Ορέστη πέτυχε με εύστοχο πέναλτι  στο 36΄ ο Χρύσανθος Μεμούρης , μετά από ανατροπή του Γιώργου Παρασκευά μέσα στην περιοχή και ενώ αυτός έβγαινε απέναντι στον τερματοφύλακα.
Οι πολύ καλές ευκαιρίες που χάθηκαν σημειώθηκαν από τους Νίκο Ελευθεριάδη στο 6΄ και 13΄, Νίκο Γιόντη στο 23΄ και Θανάση Οικονόμου στο 39΄.
Από πλευράς Ιπποκράτη το γκολ σημειώθηκε με πέναλτι στο 82΄ από τον αγέραστο Αργύρη Παναγιωτόπουλο. Σύμφωνα με την άποψη μας δεν υπήρξε ανατροπή αλλά θεαματική πτώση επιτιθέμενου του Ιπποκράτη.
Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για την ξαφνική απώλεια του προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Διδυμοτείχου  Νίκου Καμάργιου, ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν διοικητικός παράγοντας της Α.Ε. Διδυμοτείχου.
Η διαιτησία των κ.κ. Κεσσούδη, Κτιστόπουλου και Χρ. Κιτσου με  καλές και κακές στιγμές.
Σύνθεση Ορέστη : Γαβριήλ, Στεφανίδης, Κιτσικούδης, Πετρόπουλος, Γιόντης, Οικονόμου, Ελευθεριάδης (79΄ Αλεξακούδης), Παρασκευάς (63΄ Βουδούρης), Καστρινός, Μεμούρης, Ζαφειρόπουλος (88΄ Αλμπανίδης).
Ο σκόρερ :