Ads 468x60px

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ : ΟΡΕΣΤΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ 1 - 3 (0 - 0)

Στο γήπεδο Σουφλίου πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 28/5/2015 ο τελικός του Παιδικού Πρωταθλήματος Έβρου μεταξύ του Ορέστη (πρωταθλητή Βορείου Ομίλου) και Εθνικού Αλεξ/πολης (πρωταθλητή Νοτίου Ομίλου). Νικητής ο Εθνικός, που ήταν ανώτερος της ομάδας μας  στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Ο Ορέστης κατά διαστήματα ισορροπούσε το παιχνίδι, δημιούργησε 2 - 3 καλές ευκαιρίες αλλά δίκαια ως προς τη συνολική εικόνα  ηττήθηκε με σκορ 1 - 3. Πάντως για να εξασφαλίσει τη νίκη ο Εθνικός (που είχε εκτός από ευκαιρίες και 3 δοκάρια - 40΄, 56΄, 63΄- ) έβαλε το χεράκι του και ο διαιτητής όταν λανθασμένα καταλόγισε  έμμεσο φάουλ στη γραμμή της περιοχής εις βάρος του Ορέστη (από την εκτέλεση του οποίου σημειώθηκε το 1 - 3), όταν σε αδύναμο σουτ επιθετικού του Εθνικού η μπάλα χτύπησε σε πόδι αμυντικού και κατέληξε στη αγκαλιά του πολύ καλού Δερνεκξή, θεωρώντας τη φάση ως γύρισμα στον τερματοφύλακα. Το γκολ αυτό, που επιτεύχθηκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, διασφάλισε τη νίκη του Εθνικού γιατί επιτεύχθηκε σε σημείο που ο Ορέστης πίεζε για την ισοφάριση.
Τα ημίχρονα ήταν 40λεπτα. Το 0 - 1  έγινε στο 42΄ με κεφαλιά μετά από κόρνερ, το 1 - 1 στο 57΄ με ωραίο σουτ εκτός περιοχής  από τον Παναγιώτη Αλεξακούδη, στο 74΄ το 1 - 2 με προβολή μετά από τη σύγχυση που δημιουργήθηκε σε εκτέλεση και πάλι κόρνερ και  στο 80΄ το 1 - 3 με εκτέλεση έμμεσου φάουλ.
Η διαιτησία των κ.κ. Σιδηρόπουλου, Βασιλόπουλου και Παπαδόπουλου γενικά ήταν καλή εκτός του σοβαρού λάθους στον καταλογισμό του εμμέσου από το οποίο προήλθε το τρίτο τέρμα του Εθνικού.
Σύνθεση Ορέστη : Δερνεκξής, Κεσκινίδης, Μαυρίδης, Κωστόπουλος, Παπαδόπουλος, Σωτηρούδης (77΄ Βλάχος), Βανγγέλωφ (79΄ Τελούδης), Καρασμανάκης, Αλεξακούδης, Κορετσίδης, Αγγελούδης.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν γιατί έδωσαν με αυταπάρνηση ότι μπορούσε το καθένα. Συγχαρητήρια και στον προπονητή της ομάδας Βασίλη Τακάκη, που οδήγησε για άλλη μια χρονιά την ομάδα στον τελικό.

Να είναι σίγουροι ότι του χρόνου θα το πάρουμε, γιατί αγωνιστικά και ηλικιακά θα είμαστε καλύτεροι !

Για να φθάσει ο Ορέστης στον τελικό νίκησε το Σουφλί  10 - 0, τη Σαγήνη 6 - 1, τον Κυπρίνο 6 - 0 και τη Βύσσα 3 - 0.