Ads 468x60px

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΙΛΙΚΟ : ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ - ΟΡΕΣΤΗΣ 1 - 0

Παρά την ήττα με 1 - 0, με γκολ (στο 29΄) που προήλθε από αβίαστο σοβαρό λάθος της άμυνας σε ανύποπτη στιγμή, η Ομάδα μας στάθηκε γενικά καλά και δείχνει σιγά - σιγά να βρίσκει ένα ρυθμό με καλή κυκλοφορία στο κέντρο του γηπέδου και καλό ανασταλτικό παιχνίδι. Επιθετικά όμως φάνηκε λίγο αδύναμη αφού αφ' ενός δεν μπόρεσε να πετύχει γκολ παρά την υπεροχή της, αφ' ετέρου όμως και οι καλές ευκαιρίες που δημιούργησε ήταν λιγοστές (3). Δεν πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές της φετινής ομάδας για πρώτη φορά δημιουργούν σύνολο μαζί οπότε πρέπει να έχουμε υπομονή και να βλέπουμε θετικά την όλη προσπάθεια. Σύντομα θα φανούν οι καρποί της γιατί όλα τα παιδιά είναι φιλότιμα και θα βρουν αποτελεσματικά τα πατήματά τους ενώ και ο προπονητής Δημήτρης Λυμπερίδης  θα προσπαθεί να διορθώνει τις αδυναμίες της Ομάδας.
Από την άλλη μεριά οι Καστανιές του Χρήστου Χρηστούδη, ένα καλογυμνασμένο σύνολο που ναι μεν απείλησε μόνο 2 - 3 φορές με αντεπιθέσεις, αλλά γενικά έδειξε πολύ καλά στοιχεία  και υπό προϋποθέσεις φέτος μπορεί βάσιμα να πρωταγωνιστήσει.
Έπαιξαν οι : Μπεχτσούδης, Σαραγλίδης, Χριστοφορίδης, Γιόντης, Παπαζήσης, Δήμου, Καραγιάννης, Μπαλάκης, Μπακιρτζής, Οικονόμου, Παγωνίδης, Καλφόπουλος, Οτέμπερης, Αλεξακούδης, Καπουκράνης, Καδόπουλος, Κιτσικούδης, Δομπάζης.