Ads 468x60px

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΝΩΝΤΑΣ ΚΟΥΓΙΑΝΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

     Με μεγάλη συγκίνηση  και  χαρά (υπό άλλες συνθήκες) το μεσημέρι της Δευτέρας δεχθήκαμε  τηλεφώνημα από τον  αγαπητό μας  και αξέχαστο Νώντα Κουγιανό παλιό ποδοσφαιριστή της Ομάδας μας (1981 – 1984) και μάλιστα από τη Γερμανία όπου παλεύει με  οικογενειακό του πρόβλημα.
     Ήταν ένα τηλεφώνημα ευχαριστίας και ευγνωμοσύνης προς όλους τους φίλους  του στην πόλη μας για την  ηθική κυρίως συμπαράσταση [η υλική εκκρεμεί (;)] από μέρους αυτών στο μεγάλο οικογενειακό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.
     Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πόλη μας, τους συμπαίκτες του και τους φιλάθλους μας ο Νώντας  και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για τη συμπαράσταση που γνώρισε. Ευχαρίστησε επίσης και το Δ.Σ. του Συλλόγου Παλαιμάχων  Ορέστη καθώς και αυτό  της Αλεξ/πολης για την πρόθυμη συμμετοχή τους στον αγώνα που ως  γνωστό  διοργανώθηκε στην πόλη μας στις  23 Σεπτεμβρίου 2013  με σκοπό την κατά δύναμη υλική και ηθική βοήθεια προς αυτόν.
     Φίλε Νώντα δεν σε ξεχνάμε, μιλάμε πολύ συχνά για σένα, προσευχόμαστε  να είσαι δυνατός,  για να ανταπεξέλθεις  στο πρόβλημά σου με κουράγιο και υπομονή και σύντομα η ζωή σου να βρει τους φυσιολογικούς της ρυθμούς.
     
     Στο κάτω – κάτω Νώντα, εσύ που μας συνάρπαζες με το παιχνίδι σου και τα γκολ που πετύχαινες και ήσουνα κράχτης για να ρθει ο κόσμος στο γήπεδο, βάλε ακόμη ένα γκολ στη ζωή σου. Πανηγύρισέ το και βγες, με γενναιότητα, από το δύσκολο  τερέν του αγώνα σου, ως νικητής. 
Σου αξίζει !
Όλοι  ευχόμαστε στο παλικάρι περαστικά !

Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια για το blog.

Στη φωτογραφία ο Νώντας Κουγιανός με το Βάγιο Αλεξακούδη, στο γήπεδο της «Δόξας» Δράμας στις  16-10-1983  λίγο μετά τον αγώνα με τον Ακρίτα  Ν.  Κρώμνης  (1 – 1, το γκολ του Ορέστη  ο Νώντας ).