Ads 468x60px

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΤΕΛΟΣ ΣΑΙΖΟΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

Στις  2 Ιουνίου έπεσε η αυλαία της φετινής αγωνιστικής περιόδου 2012 - 2013.
Μπορεί ο τελικός στόχος (η άνοδος στη Γ΄ Εθνική) να μην επιτεύχθηκε αλλά η χρονιά μπορεί να χαρακτηρισθεί επιτυχημένη αφού  αφ' ενός ένα ακόμα πρωτάθλημα Έβρου προστέθηκε στην τροπαιοθήκη και στις  σελίδες της ιστορίας του Συλλόγου μας αφετέρου δε στα περισσότερα ματς η αγωνιστική εικόνα της Ομάδας ήταν πολύ καλή.
Η απώλεια του προέδρου κ. Μανώλη Παπαντωνίου σίγουρα ήταν το πιο δυσάρεστο γεγονός της χρονιάς.
Επίσης ένα γεγονός που σημάδεψε την περίοδο αυτή είναι η αποχώρηση από την ενεργό δράση του ικανότατου σκόρερ Σάκη Χαλιμακούδη, έστω και την τελευταία αγωνιστική.
 Στα θετικά της χρονιάς η εργατικότητα των προπονητών,  η ανανέωση του ρόστερ της Ομάδας, η επιθετική της λειτουργία, η φιλοτιμία των ποδ/στών και το νοικοκύρεμα από πλευράς Διοίκησης.
Στα αρνητικά, η αμυντική της λειτουργία και ο πρόωρος αποκλεισμός από το Κύπελλο.
Απολογιστικά εμείς οι φίλαθλοι δεν έχουμε παρά να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση που με τόσες αντιξοότητες δεν υποστέλλει  τη σημαία του Συλλόγου και   με αμέτρητες προσωπικές θυσίες κατορθώνει να τον έχει (το Σύλλογο) ανταγωνιστικό.
Επίσης πρέπει να συγχαρούμε  όλους τους ποδοσφαιριστές και προπονητές της Ομάδας  και να  ευχαριστήσουμε τους πρώτους για τις μοναδικές συγκινήσεις που μας πρόσφεραν δίνοντας πάντα τον καλύτερο εαυτό τους στον αγωνιστικό χώρο.
Του  χρόνου δυνατότεροι !

Κατά τη Γενική Συνέλευση της  5ης Ιουνίου 2013, αποφασίστηκε όπως οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη  νέου  Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιηθούν την Κυριακή 30 Ιουνίου και από ώρα  7 μέχρι 10  μ.μ. στο νέο κλειστό γήπεδο, που πρόσφατα ονομάσθηκε "Νίκος Σαμαράς".
Παρακαλούνται όλα τα μέλη να παρευρεθούν ώστε να συμμετάσχουν στη διαδικασία είτε ως υποψήφιοι είτε ως ψηφοφόροι ώστε το νέο Διοικητικό σχήμα που θα προκύψει να είναι δυνατό και ορεξάτο για δουλειά.