Ads 468x60px

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΒΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2024

 Ο Τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣ  Έβρου, ο οποίος έγινε στο γήπεδο του Σουφλίου χθες 17/4/2024 μεταξύ των ομάδων  Εθνικού Αλεξανδρούπολης  και Ορέστη, βρήκε νικητή και Κυπελλούχο τον Ορέστη με σκορ 4 - 1.

Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στην εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και γι' αυτό το λόγο  το τελετουργικό της διοργάνωσης από την ΕΠΣ  Έβρου είχε το σχετικό χρώμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο αγώνας κύλησε σε πολύ φιλικό κλίμα και χαλαρούς ρυθμούς. Φυσικά ο Ορέστης κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Τα γκολ πέτυχαν οι : Παύλος Σταματόπουλος, ο οποίος ανακηρύχθηκε και πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής  του Τελικού, στο 24΄ με πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος και στο 71΄ με ωραία ατομική προσπάθεια, Δημήτρης Πασχαλίδης  με ψιλοκρεμαστό πλασέ στο 47΄ και Βασίλης Ντουμανάκης στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με σουτ από το ύψος της περιοχής. Ο Εθνικός είχε μειώσει στο 61΄ με πέναλτι.

Η διαιτησία των κ.κ. Φιλιππίδη, Κατσαντούρα και Κώνογλου, άριστη.

Σύνθεση Ορέστη :  Μαδένης, Λογαράς, Ασπιώτης, Γκιντίδης, Πεταλωτής (89΄ Παπαμιχαήλ), Τσιεγγελίδης (89΄ Θάνος), Αρνίς (89΄ Ντουμανάκης), Σπυρόπουλος (77΄ Αντωνόπουλος) , Πασχαλίδης, Σταματόπουλος, Οτέμπερης (85΄ Δημητριάδης).