Ads 468x60px

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ : ΟΡΕΣΤΗΣ - ΡΙΖΙΑ 3 - 0

 Σήμερα Τετάρτη 23/3/2022 στο Δημοτικό μας Στάδιο, διεξάχθηκε στο πλαίσιο του Κυπέλλου Έβρου ο τελικός του Βορείου Έβρου μεταξύ του Ορέστη και της Π.Α.Ε Ριζίων (πρωτοπόρος στη Β΄κατηγορία) !!!! Νικητής ο Ορέστης με σκορ     3 - 0.  Στον τελικό του νομού  θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Αλεξανδρούπολης (Γ΄Εθνική) .  Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς ο δυνατός βοριάς, δεν άφησε τις ομάδες να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους!!! Λίγα ήταν τα διαστήματα που παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο!!!! Παρά το σκορ  τα Ρίζια δυσκόλεψαν τον Ορέστη καθώς ήταν πολύ καλά στημένα αμυντικά!!! Πέραν των τερμάτων ο Ορέστης είχε και άλλες ευκαιρίες για γκολ ενώ δύο φορές (21΄και 56΄) τα δοκάρια των Ριζίων σταμάτησαν σουτ ποδοσφαιριστών του Ορέστη. Τα Ρίζια έχουν να αντιπαραθέσουν ένα επικίνδυνο σουτ στο Α' ημίχρονο και μια μεγάλη ευκαιρία στο τέλος του αγώνα .

Τα γκολ πέτυχαν οι Παύλος Σταματόπουλος με μακρινό ψιλοκρεμαστό σουτ στο 7' ,  με αυτογκόλ μετά από γύρισμα του Χρήστου Σιγρέκη στο 52'  και στο 77' μετά από σουτ του Ανέστη Παπαγιαννίδη.

Καλή η διαιτησία των κ.κ. Φιλιππίδη, Κεσσούδη και Νούσια.

Σύνθεση Ορέστη : Τσώλης, Καραγιάνης (63΄ Αλεξούδης), Κιόσης, Κοτζά, Γιαννακίδης, Σταματόπουλος (66΄ Καπουλούς), Παπαγιαννίδης, Λιανάς (46΄ Πετρόπουλος), Βλάχος (46΄ Ανδρεάδης), Τσομπανούδης, Σιγρέκης (61΄ Χρηστούδης Αθ.).