Ads 468x60px

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

ΟΡΕΣΤΗΣ - ΟΙΝΟΗ 1 - 1 (16Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Κακός σήμερα ο Ορέστης δεν μπόρεσε να κάμψει τη γενναία αντίσταση της πολύ καλά στημένης Οινόης (τελευταία στη βαθμολογία έχοντας δεχθεί τα περισσότερα γκολ της κατηγορίας  -43- και έχοντας επιτύχει τα λιγότερα - 9 -), η οποία σχετικά εύκολα πήρε την ισοπαλία. Για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα συνετέλεσαν οι ποδοσφαιριστές του, που παρά την κακή εμφάνιση είχαν αρκετές  ευκαιρίες που όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκαν και ο διαιτητής, ο οποίος καταλόγισε  επιθετικό  φάουλ ως πέναλτι εις βάρος του Ορέστη, με αποτέλεσμα να γραφτεί στο 38΄ το  1 - 1, ένα αποτέλεσμα που πλήττει το γόητρο του Συλλόγου και φυσικά θα αποτελέσει μια μελανή σελίδα στην ιστορία του. Η ομάδα μας είχε προηγηθεί με ένα πολύ όμορφο τέρμα (σουτ από πλάγια) του Χρήστου Σιγρέκη στο 19΄. Το μονότερμα που έπαιξε ο Ορέστης (ο νεαρός τερματοφύλακας Παντελής Τσώλης ήταν θεατής) αποδείχθηκε φλύαρο και ανούσιο αφού δεν καρποφόρησε.
Η διαιτησία των κ.κ. Φιλιππίδη, Δαλή και Κώνογλου (εκτός του κακού καταλογισμού του πέναλτι) δεν ήταν ικανοποιητική καθώς σφυρίγματα και  υποδείξεις  αμφισβητήθηκαν, κυρίως απ' την πλευρά του Ορέστη.
Σύνθεση Ορέστη:  Τσώλης, Λουλούδης, Αλεξιάδης Σπ.(70΄ Κατσικάς), Πετρόπουλος Χρ. (64΄ Νάκου), Χριστακίεφ, Πετρόπουλος Στέφ., Αλεξιάδης Αλεξ. (13΄ λ. τρ. Τσομπανούδης), Θεμελής, Μπακογιάννης, Ντουμανάκης (50΄ Γκαλογιάν), Σιγρέκης.

Ο σκόρερ :