Ads 468x60px

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

10H ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΔΙΔ/ΧΟ - ΟΡΕΣΤΗΣ 2 - 0

Υπερτερώντας σε δύναμη ομαδικά αλλά και ατομικά η Α.Ε. Διδ/χου νίκησε τον Ορέστη στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής με σκορ 2 - 0. Η ομάδα μας δεν τα πήγε άσχημα από πλευράς κυκλοφορίας και κατοχής μπάλας αλλά υστέρησε επιθετικά χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Επειδή εγώ προσωπικά είδα μόνο το Β΄ημίχρονο δεν έχω άποψη για ό,τι συνέβη στο Α΄.  Στη διάρκεια του Β΄ ημιχρόνου (το σκορ είχε διαμορφωθεί από το Α΄) η ομάδα μας είχε την υπεροχή, είχε τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να μπει στο παιχνίδι αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Προς το τέλος του αγώνα με αντεπιθέσεις το Διδ/χο και αφού όλος ο Ορέστης βγήκε μπροστά, απείλησε να αυξήσει το σκορ.
Τα γκολ της νίκης του Διδ/χου επιτεύχθηκαν με πέναλτι. Το πρώτο στο 37΄ για χέρι αμυντικού σε σουτ του Διδ/χου (σίγουρα ακούσιο, αλλά πιθανόν να επηρέασε την πορεία της μπάλας) και το δεύτερο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου για ανατροπή επιθετικού από αμυντικό. Για το δεύτερο πέναλτι η ομάδα διαμαρτυρήθηκε έντονα, χωρίς όμως να αλλάξει γνώμη ο διαιτητής, ο οποίος συμβουλεύτηκε τον επόπτη για τον καταλογισμό καθώς ο ίδιος είχε τις αμφιβολίες του.
Η διαιτησία των κ.κ. Στρατούδη, Κωνσταντάκη και Γεωργακούδη με καλές και κακές στιγμές.
Σύνθεση Ορέστη : Γαλλής, Λουλούδης (63΄  Σιγρέκης), Λέκκος, Χριστακίεφ (79΄ Νάκου), Κοτζά, Πετρόπουλος Στέφ., Μπακογιάννης, Θεμελής, Τσομπανούδης, Φούσκας, Τσουκάρης (43΄ Δαρβούδης).