Ads 468x60px

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

ΟΡΕΣΤΗΣ – ΒΥΣΣΑ 3 – 2 ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ


Αν και υπερείχε συντριπτικά,  αν και  είχε πάρα πολλές ευκαιρίες όπως  και χαμένο πέναλτι,  τελικά στο 87΄  κατάφερε ο Ορέστης να πάρει  τη νίκη από τον καλοστημένο αμυντικά  και αξιόμαχο  γενικά Ακρίτα.  Το σκορ άνοιξε στο 34΄ ο Θωμάς Θεμελής  (1 – 0) μετά από εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου Πετρόπουλου, ισοφάρισε στο 69΄ ο Ερρίκος Μπακογιάννης με δυνατό σουτ (2 – 2) και στο 87΄ και πάλι ο Θεμελής έδωσε τη λύση (3 – 2) και τη νίκη στον Ορέστη. Προηγουμένως  στο 55΄ (1 – 1) και στο 58΄ (1 – 2) με ωραίες αντεπιθέσεις  και κόντρα στο άκαρπο ως προς την αύξηση του σκορ, μονότερμα του Ορέστη, ο Ακρίτας είχε ευτυχήσει να ισοφαρίσει αρχικά και να προηγηθεί μετά. Στο 36΄ ο Χρήστος Σιγρέκης από τα 11 βήματα δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να κάνει το 2 – 0.
Από το 81΄ ο Ακρίτας αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο καθώς αμυντικός του αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή  γιατί ως  τελευταίος παίκτης ανέτρεψε επιθετικό του Ορέστη, πριν μπει στην περιοχή μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα.
Οι ηλικιακά μικροί της ομάδας (Δημήτρης Χρηστούδης, Αντώνης Βλάχος, Θωμάς Θεμελής, Χρήστος Σιγρέκης, Πασχάλης Καρασμανάκης, Χρήστος Λουλούδης, Θεοδόσης Ντουμανάκης, Δημήτρης Δημητριάδης) και για όσο αγωνίστηκαν τα πήγαν πολύ καλά ξεδιπλώνοντας το πλούσιο ποδοσφαιρικό τους ταλέντο
Η διαιτησία των κ.κ. Κεφύλη, Τρύπη και Κολιπέτρου ήταν πολύ καλή.
Σύνθεση Ορέστη : Χρηστούδης, Λουλούδης, Τσουκάρης (89΄ Δημητριάδης), Θεμελής, Πετρόπουλος Χρ., Πετρόπουλος Κυρ., Μπακογιάννης, Καρασμανάκης (78΄ Ντουμανάκης), Σιγρέκης (61΄ Πετρόπουλος Στέφ.), Βλάχος, Δαρβούδης (70΄ Τσιτσκάρης).