Ads 468x60px

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ


Πραγματοποιήθηκε σήμερα 12/6/2019  στο γήπεδο Διδ/χου  φιλικός, φιλανθρωπικού χαρακτήρα (για ενίσχυση του μικρού Χρήστου), αγώνας μεταξύ των Παλαιμάχων Α.Ε. Διδ/χου και Ορέστη. Η ανταπόκριση του φίλαθλου και όχι μόνο κόσμου ήταν σημαντική και χρήσιμη γιατί εκτός της φυσικής παρουσίας υπήρξε και υλική συμπαράσταση προς την οικογένεια του μικρού Χρήστου προκειμένου αυτή να ανταπεξέλθει στις οικονομικές απαιτήσεις της αποκατάστασης της υγείας του παιδιού. 
Για την ιστορία, οι του Ορέστη επικράτησαν με σκορ 5 - 1. Τα τέρματα πέτυχαν οι : Γιάννης Κώστογλου 3 (22΄, 30΄, 48΄), Χρήστος Χρηστούδης 1 (43΄) και Κώστας Γκεργκίδης 1 (54΄). Είχε ισοφαρίσει στο 24΄ με πέναλτι ο Θανάσης Βουραζάνης. Τα ημίχρονα ήταν 30λεπτα. Διαιτητές : Σκίνδρης, Καλαϊτζίδης, Σκίνδρη.
Ο Ορέστης αγωνίστηκε με τους : Χρ. Θεοδωρίδη, Στέφ. Ντουμανάκη, Γιώργο Μποζατζίδη, Νικ. Ραδιόγλου, Απ. Τζίνη, Γ. Αραμπατζή, Στέφ. Μητούση, Γιάν. Αθανασιάδη, Γιάν. Κώστογλου, Βάγ. Αλεξακούδη και Κώστα Γκεργκίδη, Έπαιξαν και οι : Χρ. Χρηστούδης και Πασχ. Συριτούδης.