Ads 468x60px

Κυριακή 7 Απριλίου 2019

ΟΡΕΣΤΗΣ - ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ 5 - 0 ΓΙΑ ΤΗΝ 17Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ένας καταπληκτικός Ορέστης, παίζοντας ολοκληρωτικό και όμορφο ποδόσφαιρο για τουλάχιστον 55 λεπτά,  συνέτριψε την Θράκη Φερών με το ευρύ σκορ 5 - 0. Ευτύχησε να προηγηθεί από το 1ο λεπτό του αγώνα, οπότε με καλή ψυχολογία έδειξε όλες τις αρετές του. Μετά το 55΄ και αφού το σκορ είχε διαμορφωθεί κατέβασε ταχύτητα και χρησιμοποίησε όλους τους μικρούς από το πάγκο, με αποτέλεσμα να κρατήσει το σκορ χωρίς ο ίδιος να ξανασκοράρει και να κινδυνέψει ουσιαστικά μία φορά (είχε δοκάρι η Θράκη) προς το τέλος του αγώνα. Πέρα απ' τα γκολ η ομάδα μας είχε και άλλες πολύ καλές ευκαιρίες, οι οποίες δεν αξιοποιήθηκαν είτε λόγω αστοχίας είτε εξ αιτίας του πολύ καλού τερματοφύλακα της αντιπάλου. Παρά το βαρύ εις βάρος της σκορ η ομάδα των Φερών δεν ήταν κακή. Είχε διαστήματα καλής κυκλοφορίας της μπάλας αλλά επιθετικά ήταν ακίνδυνη.
Τα γκολ σημειώθηκαν  από τους Ερρίκο Μπακογιάννη στο 1΄ (46'') με κεφαλιά, Αντώνη Βλάχο στο 32΄ και 55΄ με πλασέ, Νίκο Ελευθεριάδη στο 34΄ με ωραίο σουτ και Δημήτρη Ιντζέ στο 45΄ με πλασέ.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα είναι :
α) η επανεμφάνιση, στον αγωνιστικό χώρο, του Κυριάκου Πετρόπουλου μετά από 15 μήνες και 20 μέρες. Η τελευταία του αγωνιστική παρουσία είχε σημειωθεί στις 17/12/2017 και πάλι σε αγώνα με τη Θράκη Φερών (στην έδρα της).
β) Για πρώτη φορά με την ομάδα αγωνίστηκαν ταυτόχρονα τρεις ποδοσφαιριστές με το ίδιο επώνυμο (Πετρόπουλος Κυριάκος, Στέφανος και Χρήστος).
γ) Για σημαντικό χρονικό διάστημα αγωνίστηκαν ένας 15χρονος (Θωμάς Θεμελής), δύο 16χρονοι (Θεοδόσης Ντουμανάκης και Αλέξανδρος Αλεξιάδης) και ένας 17χρονος (Αντώνης Βλάχος) και
δ) Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτουμε σημειώθηκε το 2ο πιο γρήγορο γκολ από την ομάδα μας (Στο 46ο δευτερόλεπτο ο Ερρίκος Μπακογιάννης). Το 1ο πιο γρήγορο γκολ (18ο δευτερόλεπτο) σημειώθηκε στις 2/11/1980 από το Χρήστο Μήνογλου στον αγώνα Ασπίς Θουρίου - Ορέστης 0 - 4.
Η διαιτησία των κ.κ. Σουβαρα, Καλαϊτζίδη και Χρηστίδου ήταν άριστη. 
Σύνθεση Ορέστη :  Γαλλής, Τσιτσκάρης (60΄ Θεμελής), Τσουκάρης, Κοτζά, Πετρόπουλος Χρ., Πετρόπουλος Στέφ., Μπακογιάννης, Ανδρεάδης, Βλάχος (73΄ Πετρόπουλος Κυρ.), Ιντζές (66΄ Αλεξιάδης), Ελευθεριάδης (56΄ Ντουμανάκης). 

Οι σκόρερ :