Ads 468x60px

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

ΟΡΕΣΤΗΣ - ΚΥΠΡΙΝΟΣ 3 - 0 ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Παρά το ότι η Θύελλα Κυπρίνου αγωνίζεται στη Β΄κατηγορία, στο σημερινό αγώνα απέναντι στον Ορέστη αγωνίστηκε αξιοπρεπέστατα, αθλητικότατα  και ανταγωνιστικά με αποτέλεσμα να ηττηθεί μόνο με  3 - 0. Φυσικά σ' αυτό συνετέλεσε και η αστοχία των επιθετικών της ομάδας μας στις πολλές ευκαιρίες που τους δόθηκαν. Λόγω της μικρής δυναμικότητας του αντιπάλου δόθηκε η ευκαιρία στον Ορέστη να κυκλοφορήσει τη μπάλα σε όλο το μήκος και το πλάτος του γηπέδου και να βγάλει πολλές ωραίες επιθέσεις παρά την ξηρότητα του γηπέδου, η οποία ήταν ανασταλτικός παράγοντας για σωστές μεταβιβάσεις. Γενικά το παιχνίδι ήταν ήσυχο χωρίς διαμαρτυρίες και οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.
Τα γκολ της πρόκρισης στον επόμενο γύρο, σημειώθηκαν από τους : Ραφαήλ Μοσινιάν στο 9΄, Αντώνη Βλάχο στο 41΄ και με αυτογκόλ  στο 57΄.
Η διαιτησία των κ.κ. Καλαϊτζίδη, Γιαννόπουλου και Μαρίας Σκίνδρη χωρίς κανένα λάθος.
Σύνθεση Ορέστη : Μπρούτσος, Πασχαλάκης, Ελευθεριάδης (64΄ Δαρβούδης), Πετρόπουλος Χρ., Τσολακίδης, Νάκου, Μπακογιάννης, Ανδρεάδης (45΄ Κοτζά), Μοσινιάν ( 33΄Βλάχος), Ντουμανάκης, Ιντζές (45΄ Σκουνδρινούδης).

Οι σκόρερ :