Ads 468x60px

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ


Μετά τη λήξη της συνεργασίας του Ορέστη με τον προπονητή Σάκη Ζησίδη, οπωσδήποτε πρόωρα χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστή η αιτία, ο Παναγιώτης Μυλωνάς, ύστερα από την παραίτησή του από τον  Άρδα Καστανεών, αναλαμβάνει  την τεχνική ηγεσία του Ορέστη. 
Ο Γιώτης ως γνωστόν υπήρξε ποδοσφαιριστής  του Ορέστη  για 13 χρόνια ( 1999 – 2011  και  2012 – 2013) ενώ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον Άρδα  τη σεζόν 2016 – 2017.
Αναλαμβάνει την Ομάδα σε μια κρίσιμη και δύσκολη καμπή της ιστορίας της οπότε όσοι την αγαπάνε ως ιδέα, ως ιστορία και ως  Σύλλογο (τα πρόσωπα έρχονται και παρέρχονται) ας είναι κοντά σ’ αυτόν και στη Διοίκηση.
Κανείς δεν είναι αλάνθαστος. Ας αντιμετωπίζουμε όμως τα όποια λάθη καλοπροαίρετα  καθώς γνωρίζουμε ότι αυτά θα γίνονται υπό πίεση και πάνω στην προσπάθεια ανάδειξης του Συλλόγου.
Άλλωστε δεν ματώνει η δικιά μας τσέπη ούτε κινδυνεύει η δικιά μας ψυχική υγεία. Αυτά ανήκουν αποκλειστικά στη  Διοίκηση. Εκτός αν θεωρούμε μεγάλη θυσία το 20ευρο για την Κάρτα Διαρκείας, όσοι την πάρουμε.
Κακόπιστες κριτικές δεν χρειάζονται. Και αν υπάρχουν κάποιοι που τις κάνουν, θα πρέπει να ερωτηθούν  γιατί δεν  πήραν  αυτοί έγκαιρα το καλοκαίρι τη Διοίκηση και άφησαν την ομάδα στο παραπέντε.  Αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Στις επόμενες εκλογές  ας  την πάρουν για να δούμε τον Ορέστη  να μεγαλουργεί επί ημερών τους, τη στιγμή που γι’ αυτούς όλοι οι άλλοι είναι ανίκανοι.  Κάποιοι βέβαια θα πρέπει να μάθουν και προς τα πού είναι το γήπεδό μας. Η Ρόδος είναι εδώ μα λείπει το πήδημα. Αυτά για τους «φίλους». Οι «εχθροί» να αλλάξουν δρόμο.
Να ευχηθούμε στο Γιώτη, υγεία, δύναμη και υπομονή. Αυτά θα φέρουν και τις επιτυχίες.