Ads 468x60px

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Διεξάχθηκε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιό μας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ομάδων που συμμετείχαν (Ορέστης, Α,Ε, Διδ/χου και Άρδας Καστανεών) φιλικό τουρνουά ποδοσφαίρου με 45λεπτους αγώνες.

Ο Ορέστης για να μη δυσαρεστήσει τους φιλοξενουμένους του, ηττήθηκε και από τους δυο.
 Στον πρώτο αγώνα η Α.Ε. Διδ/χου, παρά το ότι ήταν σαφώς ανώτερη και παρά το ότι είχε δυο πολύ μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, εν τούτοις νίκησε με ένα τυχαίο αλλά όμορφο γκολ του Ηλία Ζαφειρόπουλου, όταν αυτός με υπερένταση και από πολύ πλάγια επιχείρησε σέντρα στην περιοχή του Ορέστη. Η μπάλα παίρνοντας περίεργη τροχιά ξεγέλασε τον Γαλλή και κατέληξε στο βάθος της εστίας του, γράφοντας το 0 - 1. Η ομάδα μας σχεδόν δεν απείλησε καθόλου. 
Στον δεύτερο αγώνα και παρά το ότι η ομάδα ξεκίνησε επιθετικά και έδινε την εντύπωση ότι όπου νάναι θα σκοράρει, στη συνέχεια "κάθησε" με αποτέλεσμα να αναλάβει πρωτοβουλία ο Άρδας, να σκοράρει με κεφαλιά  και να απειλήσει ακόμα δυο φορές. Παρά την προσπάθεια για ισοφάριση ο Ορέστης δεν απείλησε σοβαρά με αποτέλεσμα να μείνει το σκορ αυτό (0 - 1).

Τα αποτελέσματα : ΟΡΕΣΤΗΣ - Α.Ε. ΔΙΔ/ΧΟΥ  0 - 1,  ΟΡΕΣΤΗΣ - ΑΡΔΑΣ  ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ  0 - 1 και Α.Ε. ΔΙΔ/ΧΟΥ - ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ  2 - 0.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Σκίνδρης Θεόδ., Xατζόπουλος Χαράλ. και Ζελιάσκος Ιωάν.
Για τον Ορέστη έπαιξαν οι : Γαλλής, Τσιτσκάρης, Ντινούδης, Πετρόπουλος Χρ., Τζουμακίδης Δ., Πετρόπουλος Κυρ., Δαρβούδης, Οικονόμου, Ζέλεφ, Ζότεφ, Ρουσσίδης Αθ., Ζλατάνης, Καΐσας, Μπαλλάκης, Δροσίδης, Καρασμανάκης και Βλάχος.