Ads 468x60px

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (22Η) : ΟΡΕΣΤΗΣ - ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ 3 - 1

Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατα διαστήματα και οι δύο ομάδες για την τελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος και έχοντας  μοναδικό κίνητρο το γόητρο, ικανοποίησαν τους λιγοστούς φιλάθλους που παραβρέθηκαν στις κερκίδες του Δημοτικού γηπέδου Ν. Βύσσας καθώς εκτός των τερμάτων δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες για γκολ (κυρίως βέβαια ο Ορέστης), που όμως αποσοβήθηκαν  και από τους τερματοφύλακες που αρκετές φορές έδειξαν την κλάση τους. Ο Ορέστης οπωσδήποτε καλύτερος, νίκησε δίκαια ενώ στο 84΄ σουτ κεραυνός του Γιώργου Παρασκευά τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Σωτήρη Ντινούδη. Τα γκολ πέτυχαν οι : Ανέστης Παπαγιαννίδης 2 (20΄ με σουτ και 52΄ με κεφαλιά) και Δημήτρης Πασχαλίδης 1 (90΄ με σουτ). Στο 80΄ ο Άρδας μείωσε σε 2 - 1.
Η πιο ευχάριστη νότα του αγώνα ήταν η συμμετοχή από πλευράς Ορέστη (έστω και ως αλλαγές) τριών 15χρονων, εκ των οποίων οι δύο έκαναν το ντεμπούτο τους με την ομάδα των ανδρών. Πρόκειται για τους Αντώνη Βλάχο (είχε συμμετάσχει και στον αγώνα με τον Εθνικό) και τους πρωτάρηδες Χρήστο Σιγρέκη και Αποστόλη Πεχλιβανίδη. Και στους τρεις, η συμμετοχή, τους έδωσε την ευκαιρία να δείξουν αρκετές από τις ποδοσφαιρικές αρετές τους.
Η διαιτησία των κ.κ. Κεσσούδη, Τσομπανίδη και Απιδόπουλου πολύ καλή.
Σύνθεση Ορέστη : Γαλλής, Στεφανίδης (81΄ Πεχλιβανίδης), Αλεξακουδης, Πετρόπουλος, Μάτσιος, Βουδούρης, Ελευθεριάδης (68΄ Βλάχος), Παρασκευάς, Πασχαλίδης, Μεμούρης (76΄ Σιγρέκης), Παπαγιαννίδης.
Οι σκόρερ :