Ads 468x60px

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΟΡΕΣΤΗΣ - ΔΙΔΧΟ 0 - 3

Μπροστά σε πάνω από χίλιους φιλάθλους (εικόνα από το παρελθόν), άλλη μια βαριά ήττα προστέθηκε στο παθητικό της ομάδας μας, σήμερα  6-11-2016, στο γήπεδό μας,  από το Διδ/χο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι με πολλά φάουλ.
Δεν έφτανε που δεν τα πήγε καλά σε καμιά από τις γραμμές της, η ομάδα μας, ήρθε και η διαιτησία που με τα αρκετά σημαντικά λάθη της και μάλιστα σε καίρια σημεία του αγώνα  δεν έβαλε το κερασάκι στην τούρτα του Διδ/χου για το πάρτι του που φαινόταν ότι θα ακολουθούσε αλλά πρόσφερε και την τούρτα. Δυστυχώς στιγμάτισε τον αγώνα. Θα ήταν διαφορετική η ροή του.
Η ομάδα του Διδ/χου  με πολύ δυνατό και παθιασμένο παιχνίδι χωρίς να παρουσιάσει κάτι το εξαιρετικό εξουδετέρωσε τα όποια γρανάζια του Ορέστη και έτσι σε κάθε βαθιά μπαλιά έβγαινε μπροστά απειλητική. Ο Ορέστης με πολλά λάθη, ασύνδετος και νευρικός δεν μπόρεσε να απειλήσει σοβαρά ενώ και οι τελικές του προσπάθειες ήταν λίγες. Το γρήγορο 1ο γκολ του Διδ/χου ίσως να ήταν η αιτία του όλου αποσυντονισμού.
Παρά τη σύγχυση  που προκλήθηκε από το γκολ, στο 9΄ παρά λίγο ο Ορέστης να ισοφαρίσει όταν κεφαλιά του Δημήτρη Τρανόπουλου μετά από εκτέλεση φάουλ  τράνταξε το δεξί κάθετο  δοκάρι του Διδ/χου. Σημαντική ευκαιρία επίσης χάθηκε στο 90΄ για το γκολ της τιμής.
Τα γκολ του Διδ/χου επιτεύχθηκαν  στο 6΄, 41΄ και 63΄.
Τα σοβαρά λάθη της διαιτησίας που επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα ήταν :
Στο 6΄ επιτρέπει από καθαρά θέση οφσάιτ ποδοσφαιριστή του Διδ/χου, να προχωρήσει και να δώσει την ασίστ για το 0 - 1.
Στο 38΄ καθαρή ανατροπή του Ανέστη Παπαγιαννίδη, εντός περιοχής καθώς έβγαινε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Διδ/χου, αγνοήθηκε με το γνωστό "παίζετε".
Στο 49΄ με το σκορ ήδη στο 0 - 2, και αφού με το ξεκίνημα του Β΄ημιχρόνου μετά και από πιο ορθολογικό σχήμα ο Ορέστης ξεκίνησε την αντεπίθεση για να αλλάξει κάτι, καθαρή ανατροπή του Δημήτρη Δαρβούδη, εντός περιοχής, όχι μόνο αγνοείται αλλά ο ποδ/στής δέχεται και κίτρινη κάρτα, για θέατρο (σε καμιά περίπτωση) που ήταν η δεύτερη (την πρώτη την είχε δεχθεί για διαμαρτυρία στην πρώτη περίπτωση πέναλτι) και συνεπώς αποβάλλεται παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των ποδ/στών.
Στο 68΄δέχεται κόκκινη κάρτα και ο  Στράτος Τζανετάκος του Διδ/χου (κεφαλιά σε αντίπαλο εκτός φάσης) και στο 85΄ αποβάλλεται  με δεύτερη κίτρινη κάρτα  το δεξί μπακ των φιλοξενουμένων.
Με πολλά λάθη η διαιτησία των κ.κ. Βασιλόπουλου, Γεωργακούδη. Ο κ. Διαμαντής δεν έκανε λάθη.
Σύνθεση Ορέστη : Γαλλής, Βουδούρης, Ντινούδης, Οικονόμου, Γενηκομσίου, Καστρινός (65΄ Οτέμπερης), Τρανόπουλος, Μεμούρης, Δαρβούδης, Παναγιωτόπουλος (46΄ Τζουμακίδης), Παπαγιαννίδης (89΄ Πασχαλίδης).