Ads 468x60px

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ -ΟΡΕΣΤΗΣ 1 - 2 (0 - 0) ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΙΛΙΚΟ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο άψογο τερρέν του γηπέδου του Σουφλίου ο τελευταίος αγώνας προετοιμασίας, αφού το άλλο Σαββατοκύριακο ξεκινά το πρωτάθλημα, μεταξύ Έβρου και Ορέστη. Καλύτερη η ομάδα μας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο έδειξε ότι είναι έτοιμη για τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος. Εκτός των τερμάτων είχε στο ενεργητικό της αρκετές καλές στιγμές στα καρέ του Σουφλίου, που όμως δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει ιδανικά. Στο 84΄ μάλιστα φοβερή κεφαλιά του Χρήστου Πετρόπουλου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Σουφλίου. Τα γκολ πέτυχαν στο 65΄ ο Ηλίας Στεφανίδης με σέντρα σουτ από πλάγια και ο Ραφαήλ Μοσινιάν στο 89΄ με υπέροχη προσωπική ενέργεια και τέλειο πλασέ. Το Σουφλί ισοφάρισε προσωρινά στο 72΄ όταν μετά από βαθιά μπαλιά του τερματοφύλακα επιθετικός του βγήκε τετ α τετ  στον Δημήτρη Μπεχτσούδη και τον πλάσαρε εύστοχα.
Η ομάδα του Σουφλίου δεν έδειξε να έχει πτοηθεί από την πτώση της από τη Γ΄ Εθνική και παρουσίασε ένα πολύ καλό και δυνατό σύνολο. Επιθετικά υστέρησε λίγο αφού απείλησε σοβαρά  μόνο άλλες δύο φορές. Με την απόδοσή της απέδειξε ότι θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν.
Για τον Ορέστη έπαιξαν :  Γαλλής (Μπεχτσούδης), Στεφανίδης (Μάτσιος), Κιτσικούδης (Τρανόπουλος), Πετρόπουλος (Κυλιτζίδης), Τζουμακίδης (Γενηκομσίου), Οικονόμου, Παπαγιαννίδης, Βουδούρης (Μοσινιάν), Πασχαλίδης (Καστρινός), Μεμούρης, Δαρβούδης (Ελευθεριάδης).