Ads 468x60px

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ



Άλλοι τρεις βασικοί ποδοσφαιριστές του Ορέστη ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την Ομάδα. Πρόκειται για τους Νίκο Γιόντη, Νίκο Ελευθεριάδη και Ηλία Στεφανίδη. Ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας , που έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους σε όλα τα γήπεδα του Έβρου. Οι δύο πρώτοι ως αμυντικοί (Ο Νίκος Γιόντης κεντρικός ενώ ο Ηλίας Στεφανίδης πλάγιος) διακρίνονται εκτός του αγωνιστικού τους πάθους και για την τεχνική τους κατάρτιση. Ο Νίκος Ελευθεριάδης, ως βιρτουόζος ακραίος επιθετικός με ευχέρεια στο σκοράρισμα (πέρυσι 2ος σκόρερ), αναμένεται και φέτος να είναι ένας απ’ τους κύριους εκφραστές της επίθεσης του Ορέστη. Τους συγχαίρουμε για την ανανέωση της παραμονής τους στην ομάδα και φυσικά να τους ευχηθούμε υγεία εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Μετά από εφτά χρόνια ο Δημήτρης Τζουμακίδης επέστρεψε στον Ορέστη. Ο 27χρονος πλέον ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί με τα χρώματα του Ορέστη την περίοδο 2008 - 2009. Πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής είναι σε θέση να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις και να βοηθήσει την ομάδα στη φετινή της πορεία.Τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός η Αναγέννηση Μεταξάδων. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.



Ο Μ.Γ.Σ ΟΡΕΣΤΗΣ καλωσορίζει επίσης στην οικογένειά του, το νέο μεταγραφικό του απόκτημα, τον 26χρονο μεσοεπιθετικό Δημήτρη Τρανόπουλο από τον Α.Ο. "Ποντιακό" και του εύχεται υγεία και γρήγορη ενσωμάτωση ώστε άμεσα να δείξει την αξία του και με τα χρώματα της Ομάδας μας.