Ads 468x60px

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ



Ο Χρύσανθος Μεμούρης και ο Θανάσης Οικονόμου είναι οι δύο πρώτοι ποδοσφαιριστές από το δυναμικό του Ορέστη, οι οποίοι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την Ομάδα και έτσι και κατά την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2016 θα φορούν και θα τιμούν τη φανέλα της.
Κάνοντας δυναμικό ξεκίνημα η νέα Διοίκηση, μετά την πρόσληψη ως προπονητή του Γιώργου Αραμπατζή, ο οποίος φυσικά έχει και τον πρώτο λόγο στις ανανεώσεις αλλά και στις μεταγραφές, που θα γίνουν, δηλώνει ότι οι στόχοι για την φετινή αθλητική χρονιά θα είναι υψηλοί. Και όταν φυσικά μιλάμε για υψηλούς στόχους εννοούμε πρωτίστως την κατάκτηση του  Πρωταθλήματος Έβρου.
Στοχεύοντας προς αυτήν την κατεύθυνση λοιπόν η Διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή θα κάνουν τις ενδεδειγμένες κινήσεις  σταθεροποίησης  και ενίσχυσης του έμψυχου υλικού της Ομάδας.
Οι φίλαθλοι θα πρέπει να αγκαλιάσουν την προσπάθεια αυτή, να βοηθήσουν όταν και όπως  τους ζητηθεί και μέσα σε κλίμα εμπιστοσύνης, ενότητας και αισιοδοξίας η Ομάδα να οδηγηθεί εκεί που πρέπει. Πέρα απ’ τα ποδοσφαιρικά σύνορα του Έβρου.