Ads 468x60px

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΟΡΕΣΤΗ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 21/9/2014 και ώρα 11:00 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου μας σημαντική όσο και ενδιαφέρουσα αθλητιατρική ημερίδα ποδοσφαίρου με διοργανωτή την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Μ.Γ.Σ. "Ορέστη" (αξιέπαινη προσπάθεια). Ομιλητές ήταν 4 επιστήμονες εγνωσμένης αξίας με θέματα άκρως ενδιαφέροντα για αθλητές, γονείς και όχι μόνο. Η παιδίατρος κα Μαγειρούδη Βάγια ανέπτυξε το θέμα : "Παιδί και άθληση", ο καρδιολόγος στρ/κός ιατρός κ. Παπαμεντζελόπουλος Σπύρος το θέμα : " Παιδική παχυσαρκία - καρδιολογική προσέγγιση", η διατροφολόγος κα Χαρισίου Ελένη το θέμα : "Διατροφή των μικρών ποδοσφαιριστών" και ο διασώστης ΕΚΑΒ κ. Κεσσάτης Αθανάσιος : "Αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών - πρώτες βοήθειες".
Αρκετοί ενδιαφερόμενοι, γονείς, παιδιά, προπονητές παρακολούθησαν την ημερίδα. Θα μπορούσε και έπρεπε βέβαια η αίθουσα να ήταν ασφυκτικά γεμάτη αλλά είναι γνωστό ότι  όλοι μας γενικά αδιαφορούμε σε καλές και σημαντικές εκδηλώσεις.
Συντονιστής της ημερίδας ήταν ο τεχνικός δ/ντής της Ακαδημίας, προπονητής  κ. Σωτηρούδης Κώστας, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος κ. Μαυρίδης Βασίλειος και ο Αντιπρόεδρος του "Ορέστη" κ. Δημητριάδης Αλέξανδρος.
Τις αναμνηστικές βεβαιώσεις συμμετοχής στους ομιλητές της ημερίδας απένειμαν οι κ.κ. Μαυρίδης Βασίλειος, δήμαρχος, Ορμανλίδης Χρήστος, αντιδήμαρχος, Μπαρμπούδης Αλέξανδρος, πρόεδρος του  Κ.Κ.Π.Α.Α.Δ.Ο  και Δημητριάδης Αλέξανδρος, αντιπρόεδρος του "Ορέστη".