Ads 468x60px

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΔΙΔ/ΧΟ - ΟΡΕΣΤΗΣ 1 - 1

Ισόπαλες ήρθαν οι ομάδες στο ντέρμπι του Διδ/χου. Παρά τον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχούς βροχής  και πριν τον αγώνα αλλά και κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και παρά την έλλειψη βαθμολογικού ενδιαφέροντος, το παιχνίδι ήταν ενδιαφέρον με επικίνδυνες λόγω του αγωνιστικού χώρου μονομαχίες και με αρκετές φάσεις που όμως δεν μύριζαν γκολ καθώς προέρχονταν από σέντρες προς τις δύο εστίες ενώ η μπάλα συνεχώς κολλούσε στη λάσπη. Παρ΄όλα αυτά, τα δύο γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Στο 25΄ προηγήθηκε ο Ορέστης με τον Γουγουλιά μετά από κόρνερ και ισοφάρισε το Διδ/χο στο 32΄ με τον Γιαννόπουλο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο  Ορέστης ήταν κυρίαρχος αλλά δεν μπόρεσε να μετουσιώσει τις πολλές ευκαιρίες σε τέρμα  λόγω αφ' ενός του τερματοφύλακα του Διδυμοτείχου Ντινούδη (ήρωας του αγώνα), αφ' ετέρου δε της αστοχίας των επιθετικών του.
Η αποβολή με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα -παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των ποδ/στών του Ορέστη-  του Κυριάκου Πετρόπουλου πολύ νωρίς στο 15΄ (βρέθηκε πεσμένος ποδ/στής του Διδ/χου και ο διαιτητής θεώρησε ότι τον χτύπησε αυτός εκτός φάσης) δεν πτόησε τους ποδοσφαιριστές της Ομάδας μας και από κει και μετά αγωνίστηκαν με τέτοιο πάθος και αποφασιστικότητα που σε καμιά περίπτωση δεν φάνηκε ότι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο.
Η διαιτησία αρκετά καλή (ελέγχεται βέβαια για την ορθότητα της αποβολής).
Κλασικές ευκαιρίες για γκολ είχαν οι : Ρουσσίδης  2, Στέρεβ  2, Καραγιάννης  1 και Δοϊνούδης 1
Σύνθεση Ορέστη : Μπεχτσούδης, Κοτζά, Μπαχτσεβανίδης, Γουγουλιάς, Πατίδης, Πετρόπουλος Στέφ., Καραγιάννης, Πετρόπουλος Κυρ., Λόλακας, Στέρεβ, Ρουσσίδης (74΄ Δοϊνούδης).
Στον άλλο αγώνα η Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου κέρδισε τον Εθνικό εκτός έδρας  με σκορ 2 - 1.
Ο σκόρερ :











Η βαθμολογία :